Peg Perego kočárek s autosedačkou

17:22:00



Náš Peg Perego kočárek.

Dnes jsme měli trošku nákupní den. Na Marketplace jsme objevili kočárek za opravdu super cenu. 

Vzpomněla jsem si na dobu, kdy jsem pracovala v obchodě s potřebami pro miminka a Peg Perego byla jedna z opravdu kvalitních značek kočárků. 

Paní, prodávající tento Peg Perego komplet, byla kousek od nás a nebyl tedy čas váhat.

Peg Perego Book Plus z druhé ruky

Nechci kočárek porovnávat s tím, co jsme měli předtím. Hauck splnil svou funkci a byla jsem s ním také spokojená. Oba tyto kočárky mají měkká odolná kolečka, která nelze propíchnout.

Tenhle Peg Perego se mi však zdá stabilnější, pevnější a celkově má i více funkcí. Určitě je pořizovací cena nového kočárku úplně jiná, proto jsem ráda, že jsem na něj narazila, i když je použitý.

Jsou na něm sem tam škrábance a trochu opotřebení je vidět, to by však bylo i po mém několikátém používání, takže si s tím hlavu opravdu nelámu.

Tenhle komplet kočárek Peg Perego Book Plus s autosedačkou Primo Vaggio SL jsme totiž koupili za 3.000 Kč.

Kočárek paní vystavila a za 5 hodin jsem se jí ozvali. Tady je náš super kup a opravdu doporučuji koukat se po bazarech a nečekat. 




Nejedná se o sponzorovaný příspěvek!


Možná se Ti bude líbit

2 komentářů

  1. moc hezký..A ten kočárek, to byl dobrý kup...Super.

    OdpovědětVymazat
  2. Fast Offshore has been working for over two decades at the coronary heart of the net playing business. We have helped our shoppers make the proper selections, realise their visions, overcome obstacles, and above all, succeed. We satisfaction ourselves on transparency and efficiency and pledge to at all times and solely act in your best interest. Based on our experience assisting shoppers with their utility for an online playing license, we consider 1xbet that Curacao, Kahnawake and Malta are the best selections. But, in fact, these licenses vary in terms of|when it comes to|by method of} cost, time, requirements, and complexity. The US online playing market could be very complex and every state that has legalized iGaming have their own rules and laws.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář. Budu ráda hlavně za pozitivní komentáře.
Jaké máte vy zkušenosti? Vyjádřete se k tématu. Díky moc :))

Najdeme se na Facebooku