Můj první tablet jedině Apple iPad ;)

14:41:00

Jaký Apple vybrat banner

Po dlouhém, řekla bych půlročním zvažování, jsem si udělala radost. Pořídila jsem si svůj první Apple, a to Apple iPad. Nebyla to zrovna nejlevnější záležitost. S druhým miminkem očekávám, že si takové peněžní výdaje neumožním. Než se tedy narodí miminko, musím toho využít a utrácet 💰.

Proč potřebuji tablet?

Úplně před volbou tabletu a vůbec Applu, jsem si kladla otázky typu: "Opravdu potřebuji iPad?", "K čemu ho využiji?", "Je to opravdu TEN nástroj, který mi usnadní práci?" apod.

Nakonec jsem se rozhodla pouze pro iPad, a to kvůli podpoře Procreate aplikace. Na iPadu tedy program jednou zaplatíte a je to. 

Nechtěla jsem dál utrácet měsíčně za Adobe programy. Na každo-měsíční udržování si těchto programů, je to moc drahé. Na druhou stranu je tu Canva, a ta je zdarma. Canva však funguje na způsob přetahování obrázků. Zkrátka nedovolí úplně handmade pružnost při práci. 

Takže rozhodnutí bylo jasné. iPad využiji na mé kreativní momenty, ale jaký iPad pro to vybrat?

Jaký iPad je pro mě nejlepší?

Nevím, jestli má volba je úplně nejlepší, ale jsem spokojená. Vybrala jsem si Apple iPad 2019 - 128gb. Musela jsem trochu zvolnit v mém utrácení a sáhnout po verzi, která je v tento moment pro mě finančně přijatelná a hlavně je to můj úplně první Apple výrobek. 

Jakmile se naučím vše používat a uvidím, že tenhle nástroj nemůžu odtrhnout z ruky, tak možná začnu přemýšlet o lepším modelu.

Jak tedy momentálně s iPadem pracuji?

Zatím se učím s iPadem pracovat. Chci jej zařadit pravidelně do svého režimu pro tvorbu webových stránek. 

Do svých šablon chci přidat hlavně mou tvorbu. Nechci úplně vybírat z Canva ilustrací, i když Canvu také používám. Takže se učím objevit svůj styl a ten vložím do mnou předpřipravených šablon.

Vše zatím vkládám na svůj obchůdek na Fleru https://www.fler.cz/fishmys. Určitě se běžte podívat, třeba se něco hodí.

Můj první Apple Ipad foto

Nejedná se o sponzorovaný příspěvek!

Možná se Ti bude líbit

1 komentářů

  1. Já mám nově tablet Apple iPad 4 a nemůžu si jej vynachválit. Předtím jsem žádný nikdy neměla, takže se s tím taky učím, ale víceméně je to dost intuitivní. Verča

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář. Budu ráda hlavně za pozitivní komentáře.
Jaké máte vy zkušenosti? Vyjádřete se k tématu. Díky moc :))

Najdeme se na Facebooku