První den ve školce předškolačky

14:50:00


Jak probíhal první den ve školce naší předškolačky?

Dnešním dnem Natálce začal poslední rok ve školce, a tedy předškolní výuka. Vzali jsme batůžek s věcmi do školky a čekal nás nástup do oddělení žabiček. Natálka spěchala, až bude objevovat novou třídu, setká se po prázdninách s kamarády a povypráví učitelkám novinky z prázdnin. 

Ihned po vstupu do šatny na nás vybaflo spoustu informací na nástěnkách, udělala jsem tedy pár fotek a pokračovali jsme dál. I když chodíme do oddělení, které není ve stejné budově mateřské školky, tak jsem byla příjemně překvapená, jak je vše sladěno do stejného stylu. 

Na Natálce bylo vidět, jak se jí tam líbí a vůbec se necítila špatně. Tento rok je však trošku jiný, protože Natálce začíná povinná předškolní výuka. Určitě ji nechci strašit, ale formou různých her a aktivit podpořit k lepší komunikaci a hlavně soustředěnosti. 

První dva roky jsme školku probojovali spíše s nemocemi. Tento rok to nejspíš nebude jiné, ale doufám, že nám oběma vznikne prostor se učit a pracovat 💪.

Musím napsat, že i já jsem se těšila, až budu mít chvilku času a konečně budu moct zasednout ke svému pracovnímu režimu.

Věřím, že nejsem sama, kdo má radost, že naše dítka mají konečně školkovský/školní režim a článek tedy ukončím citátem a fotkou:

Výchova dětí je činnost, při níž musíme obětovat čas, abychom ho získali.
Jean Jacques Rousseau








Možná se Ti bude líbit

0 komentářů

Děkuji za každý komentář. Budu ráda hlavně za pozitivní komentáře.
Jaké máte vy zkušenosti? Vyjádřete se k tématu. Díky moc :))

Najdeme se na Facebooku