Myšlenky zaneprázdněné maminky #1

9:03:00


Myšlenky zaneprázdněné maminky #1

Jako maminka na rodičovské dovolené zkouším přijít na to, jak prodávat na internetu, abych si mohla řídit svůj čas flexibilně a zlepšila finanční situaci rodiny. Nejsem určitě jediná je nás spousty, zaneprázdněných a pracujících maminek.

Ne vše vždy vychází jak si naplánujeme. Život nám zkrátka hází pod nohy spoustu překážek a to nejen těch finančních, ale i zdravotních. Navíc se na nás všude valí spousta informací o tom, jak vydělávat na internetu, ale nic z toho neodráží to, co nás baví a v čem můžeme být opravdu dobré. 

Je klíčové se zaměřit na to, co je mě blízké a zůstat u toho. Ať už slyšíte kde co, vždy pokračujte v tom co děláte nenuceně. Samozřejmě pokud se chcete Vaší činností uživit, musíte o ní přemýšlet NE JAKO O HOBBY, ale jako o PRÁCI, do které v začátku spíše investujete!

Náš čas ubývá rychleji s každodenním režimem, který musíme zvládnout. Naše okolí a hlavně děti vyžadují a potřebují naši společnost a vedení k lepšímu životu. Jsme to my, kdo udává pohodu a takové to teplo domova.

Možná se snažíme vyrovnat našemu protějšku, který chodí do práce (nebo by nás a naše dítě nějakým způsobem měl zabezpečit). Díky příjmu peněz z této jedné strany, máme střechu nad hlavou a tak nějak na to spoléháme. Svým způsobem se však snažíme vše dohnat i po té finanční stránce.

Z mé zkušenosti z toho vznikne začarovaný kruh, který mě vyčerpává. Jednoduše se soustředím na příliš věcí najednou. Jestli má tohle řešení, ani nevím. Od nás maminek se zkrátka očekává, že budeme stále 100% plné energie, veselé a nevyčerpané!

Myslím, že do 3-4 let věku dítěte je toto velmi obtížné, jsme uvázány pečováním o naše drobečky i bez odpočinku! 😅

Obujme se do toho na plno, užívejme si naše maličké! Budujme naši práci z domova dále, i když nastoupí do školky! (Pokud samozřejmě je to to, co nám vyhovuje.)

Možná se Ti bude líbit

0 komentářů

Děkuji za každý komentář. Budu ráda hlavně za pozitivní komentáře.
Jaké máte vy zkušenosti? Vyjádřete se k tématu. Díky moc :))

Najdeme se na Facebooku