První měsíc ve školce

10:47:00

Nástup do školky a přípravu věcí, jsem řešila zde: http://blog.fishmys.cz/2019/02/1-nastup-do-skolky-priprava-2018.html


To vše bylo před nástupem do školky. Mám tam sepsaný nákup, jako je oblečení a různé další potřeby a informace, které nám řekli ve školce. 


První měsíc ve školce

Řekla bych, že to proběhlo skvěle. Natali byla naprosto v pohodě, do školky se moc těší a líbí se jí tam. Vůbec nebrečela, začátek nástupu probíhal takto: Odevzdali jsme dítko a domluvili čas vyzvednutí. První měsíc ve školce byla Natálka pouze dopoledne. Na první tři dny je to takto nastavené pro všechny děti u nás ve školce. Pokud je dítko připraveno je možnost celodenní docházky od prvního dne. 

Některé děti zůstávaly i na spaní od prvního dne nástupu. Co jsem zaslechla od učitelky, jakmile dítko začne brečet, volají. 

Lze se domluvit na dopoledním chození do školky, celodenním nebo namixovaném režimu. Namixovaný režim znamená, že můžete zvolit, aby pár dnů v týdnu spalo ve školce a některé dny chodilo domů po obědě. Hlavně ten první měsíc se to hodí, když si naši drobečkové zvykají na nový režim. 💖 My máme zvoleno dopolední chození do školky i na měsíc říjen.💖Zvykla si ve školce perfektně, ale zatím nám to tak vyhovuje vzhledem k virózám, které se u nás stále objevují.

Nástup do práce doporučuji odložit, pokud to jen půjde (např. měsíc navíc zůstat doma) nebo si opravdu sehnat nějaké hlídání. Jakmile dítko onemocní, budete jej muset vyzvednout dřív ze školky.
Toto je podle mých zkušeností, kdy byla Natálka opravdu stále nemocná (cca každý druhý týden). 

Teď v říjnu se jí zase drží kašel a tak bývá více doma. Je to opravdu jak na horské dráze 😵.

Přeji pohodové první měsíce školkování💖.

Nejedná se o sponzorovaný příspěvek!


Možná se Ti bude líbit

0 komentářů

Děkuji za každý komentář. Budu ráda hlavně za pozitivní komentáře.
Jaké máte vy zkušenosti? Vyjádřete se k tématu. Díky moc :))

Najdeme se na Facebooku