Startovací program na Faberlic

21:37:00



INFO: Bohužel mi Faberlic účet nefunguje, asi kvůli nedodržení objednávek. Příspěvky však nechávám.
Dokončila jsem druhou objednávku 10.02., vložila jsem akční produkt z katalogu předtím a teď čekám na balíček. Je lepší to nenechávat na poslední chvíli, měla jsem trochu problém s dokončením objednávky, kvůli katalogu. Údajně nebyl na skladě. Katalog byl však nutností pro dokončení objednávky. Nakonec mě to pustilo, vzala jsem katalog Rumunský i český, který byl poté v promo-akci za nižší cenu.

Teď jen doufám, že balíček dorazí, než odjedeme do Anglie.

V Detailu objednávky mi datum doručení ukazuje za 12 dní od data objednání, tedy 22.02. Snad se to stihne o něco dřív, minulý balíček mi přišel o několik dní s předstihem.

⭐️⭐️⭐️

Chtěla jsem však upozornit na dodržení Startovacího programu Faberlic. Bohužel jsem to prošvihla. Faberlic v Osobní kanceláři hlásí:

"Vaše účast ve Startovacím programu skončila."

Startovací program mi ukazoval kolik musím dosáhnout pro splnění jednotlivých úrovní. Nyní se tedy soustředím na Faberlic-klub, kde budu sbírat hlavně bodíky. Je to bonusový program.

Musím udělat objednávku nad cca 500Kč. Poté se mi v dalším katalogu otevře tento program pro Faberlic-klub a budu objednávat produkty i za bodíky.

Můžeš objednávat sám/sama na sebe, když se registruješ. Nebo klikni sem pro objednávky u mě.


Mé číslo konzultanta (uveď při registraci): 712526522
Pokud ještě nejsi na Faberlic, můžeš se registrovat zde. 

Možná se Ti bude líbit

0 komentářů

Děkuji za každý komentář. Budu ráda hlavně za pozitivní komentáře.
Jaké máte vy zkušenosti? Vyjádřete se k tématu. Díky moc :))

Najdeme se na Facebooku